söndag 24 augusti 2008

Ett tag sen nu

Ja nu var det ett tag sen jag skrev här.
Skolan har börjat.

Onsdag:
Gå upp tidigt var ingen höjdare, men jag kom upp och åkte in till stan för att åka buss till bryggeriet. Dagen där var ju skapligt bra och sen slutade jag ett och de var på håret att jag missade bussen hem, liksom om jag hade gått ännu segare så hade jag missat den >__<

Torsdag:
Ännu tröttare än vad jag var igår, ville bara sova. Gick väl bra i skolan men ville bara få sluta och matte sista lektionen vare med, tråkigt värre.

Fredag:
Mega trött på morgonen, var inte med på idrotten för vi hade bad och jag glömde badkläderna hemma. Sista lektionen var samhäll och den var så dryg, gick igenom va vi skulle göra för att nå godkänt, de går alla lärareigenom liksom, jobbigt värre. Höll på att somna på den lektionen och två andra lyckades att somna.

Lördag: Trött men gick iaf upp tio över nio, sen på kvällen cykla jag till Erika, var ute och gick och bara pratade.
Innan jag skulle sova så kände jag mig så tom inuti, ville bara försvinna och jag orkar inte ens prata om det eller berätta för någon. Sen när jag kom hem satte jag mig vid datan och kollade på shugo chara :D

Söndag: Idag blidde jag väckt av gullan 05.21 för att vare exakt sen kom mamma och väckte mig runt sju för hon ville ha sin cykelnyckel. Gick upp tio över nio igen och käka frukost sen kollade jag på shugo chara and I love it! Nu sitter jag här vid datan men funderar på att gå ut och fota lite ^^

uppdaterar senare kanske

fredag 15 augusti 2008

Why So Serious?

Jag orkar då inte skriva så ofta här, men de blir ibland när man känner för det.
Funderar på att ta på mig kläder och ut för att fota, har ju fortfarande pyjamas på mig liksom, hahaha brukar gå i den hela dagarna, orkar inte ta på mig kläder.

De gick bra hos tandläkaren med, ska bli av med min tandställning snart, yeey, men han själva tandläkaren som kom och kolla på mina tänder var inte så försiktig alls så jag fick lite ont i läppen ja.
Men jag funderar här, de är liksom 2 veckor och sen ska jag dit igen, knappt 2 veckor så jag får hoppas att de har läkt någolunda bra i läppen för annars kommer de väl göra ännu mera ont.

Tror de blir åska snart igen, fick se en blixt igår och nu åskar det

hej hå

tisdag 12 augusti 2008

Pain?

Gosh, då har jag piercat mig och de kändes faktiskt, men de är olika från person till person som sagt. Jag tog ju först stav men den var för lång så de blidde att byta till ring.
De gjorde så ont när han satte dit staven och jag skulle ha tagit ring på en gång för de kändes knappt.

Min kamera har kommit idag så jag får väl ge pappa lappen imorn, törs inte ge den idag för han kommer flippa ur totalt om jag har rätt vet jag inte.
Men de är mina pengar som sagt.

Jag kommer inte kunna äta än på ett tag, de känns i läppen ja >__<

hej hå

måndag 11 augusti 2008

Why So Serious?

Nu så äntligen har dom skickat min kamera, *happyface*


Haha, liksom jag har ju även namnsdag idag så de så.


Imorn hoppas jag på att pappa kan skjutsa mig till Morgan så jag kan få min efterlängtade piercing.

Om tandläkarna inte gillert skiter jag i, mahahah, ska till tandläkaren på torsdag, jobbigt att ha räls äre >______<